top of page
IMG-20210417-WA0000_edited.png
Poppetje.png

JONGEREN

Hoi allemaal,

 

Ik ben Alisha en geboren en getogen Waalwijk. Als klein meisje ben ik begonnen met dansen en daarna nooit meer gestopt! Met heel veel danservaring en het voorheen 

leiden van mijn eigen dansstudio, mag ik nu al voor het 7e jaar lesgeven bij Double You Dance! Wie weet tot snel in de lessen!

d40e4b39-e050-4056-95f6-7ffeb0156be3_edi
Poppetje.png

VOLWASSENEN - JEUGD A - JEUGD B1

Hoi allemaal!

 

Ik ben Maureen en ik woon in Waalwijk. Ik dans al vanaf mijn 5e met super veel plezier. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding danseducatie in Tilburg. In mijn lessen staat plezier absoluut voorop, maar nieuwe dingen leren natuurlijk ook!

Tot snel in de dansles!

5cff37df-3770-4170-ba89-4a785ca5a474 3_e
Poppetje.png

JUMPING FITNESS

Hallo allemaal!

 

Ik ben Michael en ik woon in Waalwijk. Ik ben afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting Musicaltheater. Ik ben nu werkzaam als zanger en als zangdocent geef ik zanglessen aan alle leeftijden! 

 

Het certificaat 'Jumping Fitness Instructeur' heb ik inmiddels 4 jaar geleden behaald en sindsdien verzorg ik deze lessen bij Double You Dance! Zie ik jou ook een keer in de les? Let's jump!

TEAM

1517823070238_edited.png
Poppetje.png

KIDS - JEUGD B2

Hallo Allemaal,

 

Ik ben Anouk en ik woon in Waalwijk met Jos en ons hondje Sessa. Dansen doe ik al sinds 4 jaar oud en heb ik altijd leuk gevonden! Zo heb ik verschillende stijlen gedaan zoals klassiek ballet, jazz en modern. Zelf dans ik ook al een paar jaar bij Double you Dance en heb ik 2 jaar meegedaan met Musicalgroep Djemm! Verder heb ik animatie/

recreatie werk gedaan op een camping in Duitsland. Dansen en knutselen vond ik daarvan het leukste! Dansen is voor mij een manier van ontspanning en om plezier te hebben. Ik hoop dat ik dit met jou mag delen! Tot snel in de lessen. 

reana_edited.png
Poppetje.png

TIENERS A - TIENERS B

Hallo allemaal,

 

Ik ben Reana, geboren en getogen in Waalwijk maar sinds een aantal jaar woonachtig in Tilburg. Jarenlang ben ik lid geweest van musicalgroepen De Notenkrakers en Djemm! en sinds een aantal jaar ben ik regie- en choreografie assistent van Aukje bij Djemm! en M-Workx. Zelf heb ik ook gedanst bij Double You Dance. 

 

Als klein meisje hield ik al van dansen en dat is altijd zo gebleven! Ik vind het heel leuk dat ik nu mijn passie mag overdragen in de lessen. 

Dansen is heerlijk dus ik hoop je snel te zien in de les!

AF_edited.png
Poppetje.png

DEMO-TEAM / DEMO-TEENS

Hi allemaal,

 

Ik ben Anne-Fleur en ik

woon in Waalwijk en Amsterdam. Ik ben vorig jaar afgestudeerd aan de opleiding Mediavormgeving aan Sint Lucas in Boxtel en studeer momenteel aan AMFI. Ik heb al flink wat jaren danservaring. Dit begon toen ik 5 jaar was en sindsdien ben ik niet meer gestopt. Momenteel zit ik voor mijn 5e jaar bij Musicalgroep Djemm! onder leiding van o.a. Aukje.

Wie weet zie ik je in het Demo-Team of bij de Demo-Teens!

image1_edited_edited.png
Poppetje.png

DEMO-TEAM / DEMO-TEENS

Hoi allemaal!

 

Ik ben Mylène en ik woon in Waalwijk. Ik kom oorspronkelijk uit Haarlem en ben nu sinds twee jaar Brabant volop aan het ontdekken. Dansen is sinds jongs af aan al mijn grote hobby en ik heb verschillende wedstrijden met een demoteam/selectiegroep mogen meemaken. Uiteindelijk via de AALO een cursus tot dansdocent gevolgd waardoor ik zelf lessen ben gaan geven aan verschillende leeftijden. Lesgeven blijft mijn grote passie en ben ik heel blij een plekje als docent te mogen vervullen bij het Double You Dance team! 

 

Ik hoop jullie te zien in mijn les!

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page