top of page
IMG-20210417-WA0000_edited.png
Poppetje.png

JONGEREN

Hoi allemaal,

 

Ik ben Alisha en geboren en getogen Waalwijk. Als klein meisje ben ik begonnen met dansen en daarna nooit meer gestopt! Met heel veel danservaring en het voorheen 

leiden van mijn eigen dansstudio, mag ik nu al voor het 7e jaar lesgeven bij Double You Dance! Wie weet tot snel in de lessen!

d40e4b39-e050-4056-95f6-7ffeb0156be3_edi
Poppetje.png

JEUGD A - JEUGD B1

Hoi allemaal!

 

Ik ben Maureen en ik woon in Waalwijk. Ik dans al vanaf mijn 5e met super veel plezier. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding danseducatie in Tilburg. In mijn lessen staat plezier absoluut voorop, maar nieuwe dingen leren natuurlijk ook!

Tot snel in de dansles!

TEAM

1d39f7f4-f8d0-412d-9a8e-54d0f483cb86_edi
Poppetje.png

KIDS - JEUGD B2 - TIENERS A

Hey,

 

Mijn naam is Anne en ik woon in Vlijmen. Al van kleins af aan zit ik niet stil. Ik heb zowat elke dansstijl gedaan in mijn jeugd, maar dans nu onder leiding van Aukje al vele jaren bij musicalvereniging Djemm! Ik heb mijn diploma en propedeuse behaald in het vak theater (docent). Hierin heb ik al veel ervaring met kinderen mogen opdoen en is het vuurtje om met kinderen te werken aangewakkerd. Je kunt mij wellicht kennen als inval-docent bij verschillende groepen binnen Double You Dance. Hierdoor mag ik met verschillende leeftijden werken wat het extra leuk maakt! Dansen jullie een keer met mij mee?

reana_edited.png
Poppetje.png

VOLWASSENEN - TIENERS B

Hallo allemaal,

 

Ik ben Reana, geboren en getogen in Waalwijk maar sinds een aantal jaar woonachtig in Tilburg. Jarenlang ben ik lid geweest van musicalgroepen De Notenkrakers en Djemm! en sinds een aantal jaar ben ik regie- en choreografie assistent van Aukje bij Djemm! en M-Workx. Zelf heb ik ook gedanst bij Double You Dance. 

 

Als klein meisje hield ik al van dansen en dat is altijd zo gebleven! Ik vind het heel leuk dat ik nu mijn passie mag overdragen in de lessen. 

Dansen is heerlijk dus ik hoop je snel te zien in de les!

  • Instagram
  • Facebook
AF_edited.png
Poppetje.png

DEMO-TEAM / DEMO-TEENS

Hi allemaal,

 

Ik ben Anne-Fleur en ik

woon in Waalwijk en Amsterdam. Ik ben 3 jaar geleden afgestudeerd aan de opleiding Mediavormgeving aan Sint Lucas in Boxtel en studeer momenteel aan AMFI. Dit jaar studeer ik daar ook af. Ik heb al flink wat jaren danservaring. Dit begon toen ik 5 jaar was en sindsdien ben ik niet meer gestopt. Momenteel zit ik voor mijn 6e jaar bij Musicalgroep Djemm! onder leiding van o.a. Aukje.

Wie weet zie ik je in het Demo-Team of bij de Demo-Teens!

5cff37df-3770-4170-ba89-4a785ca5a474 3_e
Poppetje.png

JUMPING FITNESS

Hallo allemaal!

 

Ik ben Michael en ik woon in Waalwijk. Ik ben afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting Musicaltheater. Ik ben nu werkzaam als zanger en als zangdocent geef ik zanglessen aan alle leeftijden! 

 

Het certificaat 'Jumping Fitness Instructeur' heb ik inmiddels 5 jaar geleden behaald en sindsdien verzorg ik deze lessen bij Double You Dance! Zie ik jou ook een keer in de les? Let's jump!

bottom of page